HPE ProLiant DL20 Gen10 combina rendiment, fiabilitat i capacitat de gestió

El servidor HPE ProLiant DL20 Gen10 és un servidor compacte de 1U apte per a oficines petites, remotes, sucursals i empreses que requereixin capacitat de computació en un espai reduït. El servidor HPE ProLiant DL20 Gen10 combina rendiment, fiabilitat i capacitat de gestió. Aquest servidor 1U d’1 sòcol amb processadors Intel® Pentium®, Intel® Core™ i3 o Intel® Xeon® E proporciona funcionalitats Enterprise a un preu increïble, la qual cosa el converteix en una plataforma de servidor rack ideal per a empreses en expansió i proveïdors de serveis. L’extraordinària flexibilitat de configuració permet complir els diferents requisits de l’empresa a través de la gamma d’accessoris HPE Qualified Options.

Les novetats principals del servidor són la incorporació d’una nova font sense connexió hot-plug de 290 W i eficiència Platinum. El servidor HPE Proliant DL20 gen10 admet els últims processadors Intel® Xeon® de la sèrie E-2200 amb fins a 8 nuclis i inclou un adaptador de xarxa HPE  361i 1 Gb de 2 ports en models amb Intel Xeon de la sèrie E-2200.

Disseny compacte i senzill

El servidor HPE Proliant DL20 gen10 disposa de les característiques de disseny i gran qualitat que són el distintiu de la família HPE ProLiant, com l’accés sense eines als components del sistema i la capacitat de servei millorada. Aquest servidor s’adapta tant a baixes càrregues de treball com als requisits més exigents. El servidor HPE Proliant DL20 gen10 també admet els processadors Pentium i Core de la sèrie de baix cost per a complir els requisits de configuracions bàsiques.

Equilibri perfecte de rendiment, flexibilitat, fiabilitat i capacitat de gestió

Per a cobrir les creixents necessitats de l’empresa disposa d’una àmplia selecció de processadors Intel Pentium i Xeon E de dos, quatre i sis nuclis amb fins a 64 GB de memòria DDR4 ECC per a suportar càrregues de treball exigents.

Ofereix una gran flexibilitat de configuració de discos interns amb dues unitats de factor de manera gran (LFF) o fins a sis unitats de factor de forma reduït (SFF), quatre DDR4 UDIMM, fonts d’alimentació de 290 W, 500 W o 800 W, al costat d’un major flexibilitat que proporcionen les opcions HPE FlexibleLOM i ranures PCIe. El servidor HPE Proliant DL20 gen10 permet una font d’alimentació redundant per a garantir la disponibilitat i proporcionar protecció de dades i accessibilitat fins i tot en cas de fallada de la font d’alimentació. L’adaptador de xarxa incorporat 2 x 1 GbE té l’opció d’un HP FlexibleLOM o un PCle vertical que ofereixen una elecció d’amplada de banda de xarxa (d’1 GbE a 10 GbE) per a adaptar-se a les necessitats empresarials canviants.

HPE iLO5 permet que la gestió del servidor sigui més eficient i fàcil. Permet la implementació de microprogramari a gran escala, una GUI millorada per a simplificar la gestió amb les API estàndard del sector i un fàcil accés al sistema de depuració.

Innovacions en seguretat

Hewlett Packard Enterprise és l’únic fabricant que ofereix servidors estàndards del sector, com el servidor HPE Proliant DL20 gen10 amb microprogramari principal implementat en xips i amb protecció de seguretat integrada en el cicle de vida del servidor a partir de l’arrel de confiança en xip. Milions de línies de codi de microprogramari s’executen abans que el sistema operatiu del servidor s’iniciï. Amb la verificació de microprogramari en el temps d’execució, habilitada per l’edició de seguretat HPE  iLO Advanced Premium opcional, el microprogramari del servidor es comprova cada 24 hores per a verificar la validesa i la fiabilitat del microprogramari essencial del sistema. La recuperació segura permet al microprogramari del servidor tornar a l’últim estat estable conegut o a la configuració inicial de fàbrica quan es detecten vulnerabilitats en el servidor.

Existeixen opcions de seguretat addicionals amb el mòdul de plataforma de confiança (TPM) per a evitar l’accés no autoritzat al servidor i emmagatzemar de manera segura els objectes utilitzats per a autenticar les plataformes de servidor, mentre que el kit de detecció d’intrusions realitza el registre i avisa quan es retira la coberta del servidor per a una major seguretat.

 

» Pot sol·licitar més informació a través del formulari de contacte

Publicat a Novetats