Política de privacitat

Mirtra IT Consulting, S.L. certifica que les seves dades són de caràcter confidencial i sota cap pretext seran proporcionades a tercers. Per més informació consulti l’apartat d’avís legal.

Consideracions preliminars:

Mirtra IT Consulting, S.L. vol garantir tots els drets relacionats amb la privacitat dels nostres usuaris, assumint els requisits que marca la legislació espanyola Llei Orgànica 15/1999, 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ( B.O.E 14/12/1999 ) i en la Llei 34/2002, 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic ( B.O.E. 12/07/2002 ).

D’aquesta manera, si vostè vol utilitzar els formularis de contacte de Mirtra IT Consulting, S.L. , es solicitaran les dades estrictament necessàries per la consecució de l’objectiu, en el moment que l’usuari prem el botó ENVIAR l’usuari dóna el seu consentiment pel cumpliment del servei.

Comunicació a través de correu electrònic:

Des de Mirtra IT Consulting, S.L. volem que els nostres usuaris puguin conèixer a través de correu electrònic i de forma ràpida, personal i gratuïta, les ofertes, notícies, promocions i novetats de l’empresa.

Consentiments de l’usuari:

El fet de prèmer el botó ENVIAR en el formulari de contacte implica que l’usuari accepta les condicions establertes a la política de privacitat de Mirtra IT Consulting, S.L..

Les dades personals dels usuaris són emmagatzemades en una base de dades propietat de Mirtra IT Consulting, S.L. , que garantitza la integritat i seguretat de la informació personal proporcionada.

Dret d’oposició, correcció, baixa i actualització de dades:

L’usuari té dret a accedir a aquesta informació, a modificar-la si les dades són incorrectes, i a donar-se de baixa del fitxer de Mirtra IT Consulting, S.L. . Una vegada que Mirtra IT Consulting rebi la confirmació de baixa del fitxer de dades, s’eliminaran de manera automàtica les seves dades. Pot solicitar qualsevol gestió relacionada amb les dades del fitxer a través del formulari de contacte.